Karin de Man
Waterhoenstraat 28
3334 AN Zwijndrecht

06 - 23 12 73 18
info@bloeieninstijl.nl

Advies

Stuit u op problemen rond de planning, bedrijfsvoering en de aansturing van uw medewerkers? Wilt u de gehele bedrijfsvoering onder de loep nemen of juist de (re)organisatie van uw winkel? In beide gevallen bied ik u graag een helpende hand.

Plan van aanpak
Ik draai in overleg mee in uw onderneming, om te bepalen wat er goed gaat en wat er voor verbetering vatbaar is. Aan de hand daarvan schrijf ik een plan van aanpak. Aandachtspunten zijn onder andere: uitstraling, routing, aansturing personeel, acties, nieuwe markten en trends.

  • Als het de (re)organisatie van uw winkel betreft, bespreek ik mijn bevindingen en mijn plan van aanpak met u en uw medewerkers. Aansluitend gaat u gezamenlijk aan de slag met het doorvoeren van de veranderingen.
  • Wilt u uw bedrijfsproces in zijn totaliteit onder de loep nemen – denk aan bedrijfsvoering, aansturing medewerkers, communicatie? Ook daar help ik u graag bij, in samenwerking met een financieel adviseur, communicatieadviseur en wanneer nodig andere deskundigen. We bespreken met u welke stappen er genomen moeten worden om uw onderneming gezond en up-to-date te krijgen. U ontvangt een financieel en een praktisch plan van aanpak van ons, waarmee u verder kunt.

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, op verzoek blijf ik aansluitend nog een aantal dagen op de achtergrond aanwezig, voor feedback en begeleiding. Samen met u zet ik de organisatorische puntjes op de i.